Bouwen als een architect

#11 Planning & Prosperity (ENG)

Geplaatst door Lenora Chaoui - de Jong op

#11 Planning & Prosperity (ENG)

Dear reader,  Today is one of those days that I will do something different. All my former blog posts were written in Dutch. But the interesting thing was that my readers and followers on Instagram are people outside the Netherlands who were liking my Instagram posts the most. And that got me to think. Let's write in English. So this is my first English blogpost.. ever! There is first time in everything right!? When I was opening my bible app YouVersion, I had an interesting verse already open. It said:  Good planning and hard work lead to prosperity, but hasty shortcuts lead...

Meer lezen →

#9 En de reis gaat door... met iets NIEUWS!

Geplaatst door Lenora Chaoui - de Jong op

#9 En de reis gaat door... met iets NIEUWS!

Dag lieve lezers,  Het is maandag, begin van de week. Ik hoop dat jullie een heerlijk weekend hebben gehad en nu fris de week begonnen zijn. Ik heb weer een verhaal te delen over mijn reis..  Eerder in mijn blogverhalen had ik al aangegeven wat ik bezig ben met mijn website/webwinkel te bouwen. Achter de schermen ben ik druk bezig om de leukste en mooiste producten te kunnen bieden aan mijn lezers en klanten. Ik geloof dat een levenstijl van voorspoed (Prosperity) ook gepaard gaat met wellness. En wel het verzorgen van jezelf. We moeten allemaal erg lief zijn voor...

Meer lezen →

#6 Wees blij met de kleine dingen! Het begin is maar klein

Geplaatst door Lenora Chaoui - de Jong op

#6 Wees blij met de kleine dingen! Het begin is maar klein

Lieve lezers, Leuk dat je er weer bent. Vandaar een wat kleiner bericht van mij. Maar ik deel hem graag met jullie. Ik zat een filmpje te bekijken over Tyler Perry en iets wat hij zei haalde mijn aandacht omhoog. Wat hij zei was "do not despise small beginnings". Wees blij met de kleine dingen! Hij gaf dat als antwoord op de vraag hoe hij nu zo succesvol is geworden. Hij vertelde dat hij soms kleine stappen maakte, die niet zo belangrijk leken. Maar wel geleid heeft tot grote resultaten. En dat kleine zinnetje haalde een hoop herinneringen omhoog.  Vaak genoeg...

Meer lezen →

#5 Wees je eigen Personal Assistant

Geplaatst door Lenora Chaoui - de Jong op

#5 Wees je eigen Personal Assistant

Goodmorning lieve lezers, Het is weer tijd voor een Assistentie blog. Graag begin ik de week met een Assistentie blogje waarbij ik alle tips & tricks deel voor een goede planning & organisatie.  Op mijn social media had ik in mijn story gedeeld dat ik een onwijs leuke nieuwe planner heb gekocht. Zo eentje waar je zo enorm veel dingen in kwijt kan. En als je op het internet gaat zoeken op planners, dan heb je ze in heel veel verschillende soorten en maten. Maar ik heb de mijne afgelopen weekend gekocht bij de Action! Sommige mensen vinden de Action...

Meer lezen →

#2 Tools van een Virtual Assistant

Geplaatst door Lenora Chaoui - de Jong op

De meesten van ons kennen de titels als secretaresse, office manager, management assistent, e.d. Maar in deze tijd zie je de titel Virtual Assistant steeds meer opkomen in de vacatures. We kunnen nu ons leven bijna niet meer voorstellen zonder het internet, computer of smartphone. En daarmee zijn er nieuwe snellere mogelijkheden vrij gekomen voor de Assistent. De virtual assistant doet zijn/haar werk op eigen locatie. Werkondersteuning op afstand. En hierbij deel ik een aantal handige tools: 

Meer lezen →