#1 Bouwen als een architect

Geplaatst door Lenora Chaoui - de Jong op

Hai allemaal,

Daar ga ik dan. Mijn eerste blogpost. En niet eens dat ik al live gegaan ben met mijn website. Nee, tijdens de bouw ervan merkte ik dat ik vol zat met woorden die ik eruit moest typen. Hè..ja ik weet het. Het klinkt een beetje raar. Maar ik leef met de slogan "sharing is caring" en daardoor type ik al mijn ervaringen, gevoelens en ontdekkingen en wie weet ontmoet ik hierdoor lotgenoten die begrijpen waar ik doorheen ga in het proces van bouwen. 

Lady Prosperity is mijn platform om al mijn krabbels, ideeën over het leven te storten. Ik ben al zo'n 2 jaar zelfstandig ondernemer, entrepreneur. En zit boordevol dromen en visies voor de toekomst. Maar al die dromen en visies had ik op vele notitieblokken geschreven en netjes in de kast opgeborgen. Ja voor ooit, dacht ik dan. Maar dat ooit kwam maar niet. Tot zo'n half jaar geleden waarbij ik mij begon te verdiepen in al die opgeschreven dromen. 

Weet je wat nou zo gek is. Wanneer is dat "ooit" nou eigenlijk? Wanneer is het nou werkelijk het juiste moment om iets te starten en vooral ook te eindigen. Starten is voor mij niet zo'n punt, maar de kunst lag hem in het eindigen. Het afbouwen van het kunstwerk noem ik het maar. En waar lag dit toch allemaal aan? Persoonlijke omstandigheden? Omgevingsgebeurtenissen? Het heerlijke actieve gezinsleven? Of uitstelgedrag. Ik ben ze werkelijk allemaal tegengekomen in mijn reis naar het opbouwen van mijn Lady Prosperity platform. 

Het mooie van mijn reis is dat ik als gelovige, alles in gebed leg. En zo ook de vraag aan God: "wat zijn mijn obstakels?" En vooral erachteraan de vraag: "wilt U dan ook hulp sturen voor me." Want eerlijk, het is leuk om te weten wat nou toch je probleem is, maar laat ik vooral ook meteen vragen voor een oplossing. Voor elk probleem bestaat er toch ook een oplossing! Al snel kwam ik een bijzondere dame tegen, waar ik later wel meer over zal vertellen. Dit is al een blogpost op zich namelijk. Maar wat ik nu wel wil vertellen is dat ik me tijdens een van haar Boost your Life event besefte dat ik vroeger graag architect wilde worden. Maar in die tijd, was architect worden een heel ding in mijn hoofd. Als vrouw eerst 4 jaar Bouwkunde doen en dan nog zo'n 4 jaar Architect. Daar had ik met mijn eigenwijsheid helemaal geen tijd voor. Op advies van mijn ma, ging ik voor "Directiesecretaresse/Management Assistent". Dat advies kwam vanuit een veilige gedachte van"kies een kantoorbaan, want daar vind je zeker wel werk in". Lekker netjes op kantoor zitten achter de computer. Echt helemaal van die tijd. En dat doe ik nog steeds! Ha, je dacht zeker dat ik er iets spannenders van ging maken. Nee ik vind Assistent zijn nog steeds enorm leuk. Maar de werkelijkheid is dat ik veel dingen erg leuk vind en zo ook het bouwen. 

Dus mijn nieuwe bouwproject, mijn nieuw geboren kindje noem ik Lady Prosperity. Ik bouw, ontwerp het model na zoals ik deze in mijn gedachten zie. En dit bouwstuk heeft vele kanten. Niet alleen het opbouwen van een webwinkel. Maar ook de persoonlijke bouwprojecten gaan ermee gepaard. In deze reis begin ik steeds meer van mijzelf te zien. En dat heeft me doen beseffen dat het een mooi bouwwerk begint te worden. Maar de reis ernaartoe heeft door vallen en opstaan ook zo z'n verhalen om te vertellen.

Al met al, welkom op mijn platform. Voel je vrij om mijn blogposts te delen. En schrijf je in voor al Lady Prosperity's toekomstige posts om mee te gaan in deze leuke reis & op de hoogte te zijn van alle leuke producten die gaandeweg te koop zullen zijn. 

"Let's get Prosperity in Life"

Lenora


Deel dit berichtNieuwer bericht →


  • Geweldig initiatief, powerlady!
    Gaat groots worden, heel veel succes 😉

    Jan Albert Jongkees op

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.