Assistentie mogelijkheden

Al 18 jaar ben ik werkzaam als Assistent bij verschillende bedrijven en onder diverse titels. Hierbij heb ik mijn passie en vreugde in het werk mogen ontdekken. Dit houdt in dat ik graag met & voor mensen te werk ga. En voornamelijk mensen ondersteun om hun werk en/of leven makkelijker en efficiënter te kunnen creëren. Dit breng ik tot stand door assistentie, advies & ondersteuning aan te bieden.

Als Manager/P.A, Virtual Assistant  en Event Manager ben ik beschikbaar om u werk uit handen te nemen, zodat u meer tijd overhoudt om u bezig te houden met uw vakgebied en vrije tijd. Of simpel weg orde te creëren in uw dagelijks leven. Als echtgenote van een zelfstandig ondernemer en moeder van 3 actieve kinderen, valt er genoeg te organiseren in en om het huis. Hierdoor heb ik de ervaring om op vele vlakken inzetbaar te zijn. Ik ben een ware duizendpoot, zowel op de werkvloer als privé.

Kijk gerust verder naar mijn assistentie mogelijkheden. U kunt altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek over wat ik voor u kan betekenen.

Ik kijk uit naar een productieve samenwerking!