Over mij

Mijn naam is Lenora,

39 jaar, zelfstandig ondernemer, moeder van 3 geweldig leuke kinderen. Wij wonen in het bruisende Amsterdam. Voor sommigen een zeer drukke stad, maar ik denk dat dat ons goed beschrijft: druk, bruisend en zeer gezellig! 

Ik heb mijn passie en vreugde in het werk mogen ontdekken. Dit houdt in dat ik graag met & voor mensen te werk ga. Dit breng ik tot stand door assistentie, advies & ondersteuning aan te bieden. Als Manager/P.A, Virtual Assistant  en Event Manager ben ik beschikbaar om u werk uit handen te nemen, zodat u meer tijd overhoudt om u bezig te houden met uw vakgebied en vrije tijd. Of simpel weg orde te creëren in uw dagelijks leven.

In 2018 ben ik mijn bedrijf The Prosperity Group opgestart en sindsdien ben ik steeds verder aan het uitbouwen.  Als zelfstandig ondernemer heb ik in deze reis veel dingen meegemaakt die ik graag deel door middel van blogposts. Ik heb als achtergrond ruim 18 jaar ervaring als Manager onder vele diverse titels. Hiermee zit planning en organisatie in mijn bloed. En graag deel ik deze ervaringen met jullie hoe je in onze drukke maatschappij toch een voorspoedig leven kan leiden. 

Voorspoed staat niet enkel voor geld. Ik geloof dat werkelijke rijkdom nog veel dieper gaat dan alleen maar geld. Het gaat om een rijkdom in het leven in de vorm van jouw ziel, geest en lichaam. Een stuk neemt deel aan wellness voor jezelf. 

Graag wil ik daarom ook de mooiste producten aanbieden voor een mooie prijs. Daarom heb ik ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te sturen naar jouw adres. Zo bespaar ik enorm op opslagkosten en verpakkingskosten en kan ik de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Hou wel rekening mee dat de levertijden kunnen verschillen. Dit heeft te maken met dat sommige leveranciers in NL gebaseerd (2-3 werkdagen) zijn en sommigen in buitenland (10-15 werkdagen). Ik heb een geweldig klantenservice team dat al jouw vragen zo goed mogelijk zal beantwoorden over je bestellingen en/of de producten. 

"Let's have Prosperity in Life"

Veel liefs,

Lenora Chaoui - de Jong