Verzending en levering

Alle bestellingen bij Lady Prosperity worden met de grootst mogelijke zorg verwerkt!  

Graag wil ik de mooiste producten aanbieden voor een mooie prijs. Daarom heb ik ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te sturen naar jouw adres. Zo bespaar ik enorm op opslagkosten en verpakkingskosten en kan ik de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Hou wel rekening mee dat de levertijden kunnen verschillen. Dit heeft te maken met dat sommige leveranciers in NL gebaseerd (2-3 werkdagen) zijn en sommigen in buitenland (10-15 werkdagen). Ik heb een geweldig klantenservice team dat al jouw vragen zo goed mogelijk zal beantwoorden over je bestellingen en/of de producten. 

 
Levering: 
Op het moment dat je bestelling is verzonden ontvang je van ons een bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling.

Levertijd: 
Nederland & België: 7 - 14 dagen

Over het algemeen is de daadwerkelijke levertijd minder dan aangegeven, maar wij kunnen je dit echter niet garanderen. Mocht je de bestelling binnen 40 werkdagen niet compleet hebben ontvangen, laat het ons dan z.s.m. weten. Wij zoeken dan uit waar de betreffende artikelen zich op dat moment bevinden en zullen hiervoor een passende oplossing aanbieden.  Dit geldt uiteraard voor onze buitenlandse leveranciers. Voor onze NL gebaseerde leveranciers zal het zo'n 2 a 3 werkdagen duur om jouw pakketje te leveren. 

Waarom is de levertijd iets langer? 

Onze magazijnen bevinden zich in alle werelddelen. Dit doen wij om zo dicht mogelijk bij de fabrikant te zijn en vanuit daar je een zo laag mogelijke prijs aan te bieden op al onze producten.  

Verzendkosten bij Lady Prosperity? 

Al onze producten worden GRATIS verzonden binnen Nederland en België! 

Waarom krijg je niet altijd alles in 1 pakket geleverd?  

Omdat wij niet alle producten in 1 magazijn hebben opgeslagen. Als je dus meerdere verschillende producten besteld kan het voorkomen dat je evenzoveel pakketjes van ons ontvangt.  

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen. 

>>klik hier om je bestelling te volgen<<

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op onze veelgestelde vragen pagina of jouw vraag ertussen staat.